Приветствуем вас, друзья!

Сейчас на сайте 72 гостя


27.04.2024 г. 
У вас же и волосы на голове все сочтены. Матфея 10:30
В минулому я наркозалежний. Народився в невеликому містечку Запорізькій області.

З юнацтва став на кримінальний шлях. Перший раз уколовся в 17 років, але невдало: знепритомнів. Тому вирішив, що більше колотися не буду. Потім була армія, де почав вживати легкі наркотики. годом я вже почав серйозно приймати важкі наркотики, ширку.

Будучи людиною не слабохарактерною, я постійно робив спроби кинути, ходив до Православної церкви, виїздив з містечка, навить одружився. Але нічого з цього не виходило, тільки з‘являлися гроші – їх проколював.

В моєму житті настала криза. Від мене пішла дружина, не витримавши постійних знущань з мого боку, і я залишився один, нікому не потрібний. Від минулого авторитету  не залишилось нічого, тільки добавилась депресія і постійний стан на межі самогубства.

Якось я пішов до помісної церкви, повністю спустошений і загнаний неначе звір, тому що в останній перед цим роком, щоб не колотися, був у глухому запої. Навіть друзі казали, що краще б мені колотися, ніж так пити…

В церкві я зустрівся з моїм рятівником і Богом Ісусом Христом. З того часу моє життя почало змінюватись. Ісус звільнив від алко-нарко-табако залежності, від блуду, зцілив мою душу і тіло, а конкретно – від хронічного гастриту, вживання наркотиків. Відновив мій дух, дав бажання жити.

Я почав вчитись і працювати, але то видавалось нелегко, бо все свідоме життя крав, віднімав, займався кримінальною торгівлею. Але з Божою допомогою потроху навчився робити, отримав середню освіту, закінчивши вечірню школу, відучився на зварника, отримав права водія. Тобто слава Ісусу Христу, життя пішло вгору. По відкриттю від Бога почав вчитися в Духовному закладі, планую в подальшому служити Богу, працювати по спеціальності, згодом в галузі зварювання налагодити свій бізнес, також поступити далі вчитись, аби отримати вищу технічну освіту за профілем спеціальності.

І за все це я дякую Ісуса, що Він врятував мене і привів в церков, де я отримав конкретне ведіння від Бога на своє життя, також дуже змінив духовно, багато від чого негативного обрізав.  

За все слава Богу!

Дзюба Микола