Приветствуем вас, друзья!

Сейчас на сайте 84 гостя


23.04.2024 г. 
Радуйтесь, праведные, о Господе и славьте память святыни Его. Псалом 96:12

З 15 років моє життя почало руйнуватися. Я потрапила в погану компанію, де випивали та курили. Я почала робити теж саме, що и мої друзі, які шукали радість в спиртному та наркотиках. Я гадала, що в любий момент зможу кинути курити та випивати, але це вже перетворилося на залежність.

До того ж зі мною трапилась інша халепа: я почала вживати психотропні наркотичні речовини, які, на мою думку, давали радість.

Згодом я зрозуміла, що справжніх друзів в мене не має, кожен з них шукає собі користі. Інших не хвилювали мої проблеми, батькам я не могла це розповісти. Бо знала, що це їх засмутить. Думала, що все мине, і я зможу бути щасливою, але це не було так.

З кожним днем я потопала в пітьмі, мене кинув мій хлопець. Я вже інколи думала про самогубство. Але в моє життя ввійшов Він – Той, Який простив мої гріхи. Той, Який насправді любить мене. Це Ісус.

Він звільнив мене від залежності куріння та алкоголю, подарував мені справжню радість – невимушену і невигадану. Він привів до мене щирих друзів, з якими я можу спілкуватися. Скажу вам чисту правду: Ісус змінив моє життя на краще і зараз я дуже щаслива.

Від щирого серця дякую Богові за те, що Він такий люблячий та милостивий. Він не перестає творити чудеса в моєму житті!

Книш Светлана,
Церква "Сила любви""

С конкурса "Свидетельство" в церкви Посольство Божье